Aktuální článek v Hlasu Trojky

06.02.2009 11:33

Článek Hlas trojky.

 

 

Vážení Zákazníci,

 

Dnes Vás budeme informovat o provozu Digitálního pozemního vysílání a to převážně v oblasti Prahy a jejího okolí a také našeho Žižkova nebo chcete-li Městské části Prahy 3. V posledním čísle Hlasu trojky jsme Vás informovali o tom, že prodáváme tzv. Set top boxy a také LCD televizory s vestavěným DVBT čili set top boxem ( zařízením pro příjem digitálních TV programů) .

Začínáme řešit problém s přechodem na digitální vysílání v Praze a to již v roce 2009 tedy letos. Informace k přechodu v Praze se různí , ale určitě je dobré se na tuto záležitost již teď připravit. Aktuálně digitálně vysílá až 13 TV stanic a další radio stanice a do budoucna se chystají další TV stanice zprovoznit své vysílání . Pro příjem digitální TV u Vás doma postačí podle místa pro příjem pokojová anténa s určitou hodnotou zesílení signálu , někdy se podaří, že funguje příjem digi tv i po STA rozvodu ( Vaše společná anténa) , nebo pokud je Vaše anténa upravena pro příjem digitální TV. Jsou také místa, kde postačí zcela jednoduchá pasivní anténa. Při instalaci u Vás doma zkoušíme všechny tyto možnosti, pokud není zbytí nabídneme Vám naši pokojovou anténu . Přijímačů digi tv je velké množství , máme již svůj typ na dobrý a při tom kvalitní přijímač ( set top box ) digi tv obvzláště pak jeho jednoduchost obsluhy.

Opět se opakuje situace s ukončením Analogového vysílání v Praze Žižkově .Kdy v dohledné době dojde k uplnému ukončení Analogového vysílání v Praze , a dalších obalstech ČR . Termín ukončení je stanoven na měsíc Duben 2009 .

Nastal skutečně ten pravý okamžik k zakoupení nového televizoru s vestavěným přijímačem pro digitální tv , či zakoupení tzv. Set top boxu pro pozemní příjem dvb-t .Také se objevuje v nabídce stále častěji satelitní komplet pro příjem digitální tv přes satelit , kde je nabídka tv programů stejná jako u pozemního příjmu a ještě k tomu také i slovenské tv programy , bez poplatků .A dále možno objednat a to již za poplatek např. filmové či sportovní a další stanice . Založili jsme nové internetové stránky s tématikou digitálního příjmu , a informací o naší společnosti . Na adrese www.topelektro.cz. ale pokud o ně máte zájem neváhejte a kontaktujte nás . ás je výhodou zkušenost z prodeje a spokojenost našich zákazníků .

 

U LCD tv s integrovaným digi přijímačem je podobný stav věci jen instalace je poněkud složitější , ale cena je velice příznivá například LCD TV s integrovaným digi tv přijímačem velikosti 80cm cena je 9.900 .- . Situace kolem digitálního vysílání je poměrně komplikovaná, jak jsme si mohli všimnout při vypnutí signálu na Žižkovském vysílači a jeho dočasném přesunutí na Strahov . Celá tato záležitost byla dosti nepříjemná a zákazníkům kterým nešla jejich nová digitální TV jsme ochotně přeladili na dobu oné opravy zpět na analogové vysílání . Jsme připraveni se přizpůsobyt Vašemu požadavku v této oblasti .

 

INTERNETOVÉ STRÁNKY : WWW.TOPELEKTRO.CZ

NAŠE ADRESA : ELEKTRO BISKUPCOVA

BISKUPCOVA 6 , PRAHA 3

TELEFON : 222 58 66 57 , MOBIL 777 058 901 , MAIL : ell.boss@seznam.cz

Zpět